Från en dag till en annan.

Idag är nära nog en av de värsta dagar jag varit med om.

Mannen som jag lever med, som det var tänkt att jag skulle spendera resten av livet med, mannen som är pappa till min son blev hastigt sämre på några timmar, på morgonen var han klar och medveten, bara några timmar senare så var han knappt medveten om sin omgivning.

Vi har ju vetat att cancern kommer att förkorta hans liv, men att det skulle gå så här fort, att början på slutet är här nu.

Vi pratade med läkaren i morse, han var brutalt hård och ärlig att cancern är långt framskriden och att alla värden pekar på att det går snabbt nu.
Men jag kunde inte i min vildaste fantasi kunna föreställa mig att det bara timmar senare skulle börja hända.

1173608_339986059470658_79318452_n

© 2015 – 2019, Jag tänker, alltså finns jag.. All rights reserved.