Älskade morfar ❤️

43 år var han min morfar, han var den jag sett upp till under min barndom och även i mitt vuxna liv. Han som jag åkte traktor med, som jag hängde med i ladugården, som jag alltid följde vart han än åkte. Jag älskade att åka traktor med morfar, långt in på natten många gånger, han brukade sjunga eller vissla i traktorn, teddybjörnen fredriksson och en femöres kola har en speciell plats i mitt hjärta, inte Alf Robertsons version utan morfars version. Jag kan fortfarande texten till ”Gräsmyrvisan” som morfar skrev och framförde på Gräsmyrdagen.

Det var hos morfar och mormor jag tillbringade mina sommarlov, och många helger när mamma jobbade, och även som vuxen har jag funnit ro i att åka hem till Gräsmyr och morfar och mormor.

Ganska ofta kom min morfar till min räddning, i olika situationer. Och vi har haft många samtalstimmar genom åren, bara han och jag.

Älskad – saknad

© 2020, Helena. All rights reserved.