Sorgen

Det var sorg som fick mig att tappa orden, cancern och sorgen efter Patrik, sorgen efter mormor, och nu sorgen efter morfar. Jag har inte längre några ord, ingen lust att skriva, ingen lust att dela med mig.

Det finns även en annan sorg, och frågan varför? Varför vill ett litet antal personer år efter år sprida rykten om mig som någon slags sanning? Jag hinner inte mer än träffa en ny vän så är dessa personer och sprider sitt hat, hur hemsk människa jag är, jag får inte ens en rimlig möjlighet att visa att jag inte är ens i närheten så hemsk som ryktet säger, på grund av dessa hatiska personer som inte kan låta mig bara vara.

Då finns de personer som säger att om en person lyssnar på rykten så är de ingen bra människa. Men det är inte riktigt så enkelt. Det är inte det.

© 2020 – 2021, Helena. All rights reserved.