’Cause you said the brains I had went to my head

’Cause you said the brains I had went to my head

Don’t try this at home.

I natt drömde jag att en kompis och hans kompisar hade spelat in en liten film i stil med ”Jackass”. Deras skojsiga idé var att en av dem skulle bli skjuten i bröstet med en riktigt grov järnpil, avlossad från ett armborst. Det skulle inte vara farligt eftersom pilspetsen skulle stanna halvvägs genom bröstbenet, förklarade kompisen, hostande och flämtande med blodet rinnande nerför magen. Jag var jättearg och frågade vad poängen var, varpå han förklarade att det kunde bli en varning till folk som tittade på filmen: ”Då identifierar de sig med mig, och känner hur ont det skulle göra att bli skjuten med armborst i bröstet, och så låter de bli att skjuta varann med armborst i bröstet.”

Kanske något för SVT?

Förutom armborst-tricket hade de någon annan idé jag inte riktigt minns, men som involverade en 1, 5 meter lång och tjugo centimeter bred gul tusenfoting.

(A psychiatrist once tried to test me. I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti.)

Ungefär 45 minuter innan mitt mobillarm skulle gå igång, väcktes jag av larmet i en bil ute på gården. Jag tittade ut men såg inte en människa i närheten. Larmet tystnade efter ungefär tio sekunder.

Tänk om det är så att bilens ägare inte har någon väckarklocka, utan ställer in billarmet istället, och har någon sorts snooze-funktion på fjärrkontrollen?
Det är egentligen den enda tänkbara funktionen för ett billarm, eftersom ingen nuförtiden bryr sig om dem ändå.
Jag läste någonstans att polisen i New York rekommenderar kvinnor att skrika ”Det brinner!” istället för ”Hjälp” om de blir överfallna, eftersom det ger större sannolikhet för att folk kommer till undsättning.

Så därför tänker jag att de vanliga visselljuden från billarm borde bytas ut mot en röst som skriker ”Två kilo köttfärs, 59 kronor kilot. Max två förpackningar per hushåll.”

Jag skulle bli väldigt tacksam om du ville lämna en kommentar.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du har inte tillåtelse att kopiera detta innehåll.

%d bloggare gillar detta: