Horoskop

Dagens horoskop för samtliga tecken:

Något kan inträffa om du är född under första eller andra halvan av tecknet.
En händelse påverkar dig i viss utsträckning, men bara du vet vad det betyder.
Lyssna inåt; nu kan vara rätt tillfälle att handla. Bra sex dröjer. En nyhet föder tankar om ändrade planer i stort eller smått. När du talar med andra, tänk på att öppna munnen. Ett leende betyder så mycket. Frukt är också godis. Redan de gamla grekerna var redan gamla. Ring inte mig, jag ringer inte dig. Vid tillfälle av brand, krossa glaset och hoppa ut. Hoppa Pekka, vi har brandsegel. Det är klart att du kommer att träffa någon, det vet jag. Varsågod och skölj.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Jag skulle bli väldigt tacksam om du ville lämna en kommentar.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.